Algemene voorwaarden ogenopenacademie

Programma’s, weekenden en cursussen

  • Aankoop van programma’s kan binnen 48 uur ongedaan gemaakt worden via bericht aan admi@ogenopenacademie.nl
  • Programma’s voor langer dan 8 dagen kennen een probeertijd met met een niet-goed-geld-terug garantie, zie daarvoor de verkooppagina.
  • Kortingscodes zijn alleen te gebruiken als die door Ronald persoonlijk aan je zijn verstrekt.
  • Als er een overeenkomst en commitment voor meerdere modules van een programma is aangegaan dan kan bij annulering maximaal 50% van de kosten van de resterende modules worden vergoed
  • Geen van de cursus- of begeleidingsmaterialen mag gezien worden als een medisch advies. Alhoewel de gebruikte MIR-methode positieve gevolgen kan hebben op lichamelijke klachten, wordt geadviseerd bij klachten altijd een arts in te schakelen.
  • Alle vermelde informatie is onder voorbehoud, een afspraak- of opleverdatum is onder voorbehoud en kan door omstandigheden verschoven worden.

Sessies

Annuleren van een sessie is meestal in overleg mogelijk als dit tijdig gebeurt. Als de sessie binnen 48 uur plaatsvindt is dit in de regel niet meer mogelijk. De meeste sessies bereid ik me voor, ik analyseer o.a. de oorzaken van de klachten. Na boeking van de sessiedatum en ontvangst van de factuur begint de voorbereidingstijd. Als de voorbereiding is begonnen en de factuur is verstuurd kunnen 30% voorbereidings- en annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Dit zijn de praktische voorwaarden. Hier is het bestand met de uitgebreide voorwaarden