Andere positieve berichten

Om je te helpen positief te blijven geef ik een aantal voorbeelden van bijzondere en mooie dingen die gebeuren. Ik hoop dat je die in je eigen omgeving ook al kunt zien. Deze blog gaat over onverwachte en positieve ontwikkelingen wereldwijd. Lees en verwonder.

Opluchting na 9 dagen protesteren in Denemarken

In november 2020 is er in Denemarken na 9 dagen demonstraties een wet tegengehouden die verplichte opsluiting en vaccinatie mogelijk maakte. Er is in onze reguliere media geen vermelding te vinden, toch blijkt het niet nep te zijn. Want de berichten over de protesten bereikten wel enkele Engelse media.

De liefde in de wereld neemt exponentieel toe

Jazeker we ontvangen op aarde ook energie uit het universum en die wordt steeds hoger in frequentie. Dat veroorzaakt soms ook lichamelijke verschijnselen. De laatste maand neemt de gemeten liefdesenergie logaritmisch toe en moet de weergave in de grafiek dus telkens aangepast worden. In de grafiek de waarden tot 7 maart. Dit is dus zeker positief nieuws te noemen! Bijgewerkte metingen vind je op https://foundationforhealingarts.de/kosmischer-wetterbericht-by-umeria.html

Oproep en aftreden VVD fractievoorzitter

De locale VVD fractievoorzitter Mr. Ghislen Nysten schreef op 23 februari een open brief aan Rutte. Hij ziet zijn partij als voor een groot deel verantwoordelijk voor het huidige anti-liberale coronabeleid dat naar zijn mening ‘een kakkerlak probeert te doden met een atoombom’. Hij treedt af als protest tegen de grote gevolgen voor de maatschappij en de ontmenselijking die teweegbrengt. Hij kiest bewust voor menswaardigheid en roept op om meer ‘mens’ te zijn. De brief is op zijn facebookpagina te lezen.

Veel bijzondere nieuwe uitvindingen beschikbaar

Voor de komende jaren staat de komst van veel nieuwe onbekende technologieën op de kaart, die je bijna niet zult geloven. Sommigen zijn al oud, zoals die van uitvinder Tesla maar de mensheid lijkt er nu binnenkort pas aan toe te zijn om ze ook echt te gaan gebruiken voor het algemeen welzijn. Een paar voorbeelden:

– Snellere en nauwkeurige hersentumorbehandeling (Zap-x)

– Holografische medische behandel bedden met scanners, operatielasers en automatische diagnose voor heling. Chemotherapie wordt overbodig (Med-bed, komt waarschijnlijk vanaf april beschikbaar via het Nesara project)

– generatoren en emissieloze auto’s die werken met opwekking via de nulpunt energie ooit door uitvinder Tesla ontdekt

Er ligt nog veel meer in het verschiet!

Maart 2021 wordt zoals het er naar uitziet een maand van onthullingen, bewustwording en extreem grote veranderingen vergeleken met wat we tot nu toe hebben gehad. Dit heeft zeker ook te maken met de hogere energie. De onvoorspelbare gebeurtenissen in maart 2021 worden internationaal al op voorhand op meerdere plekken ‘march madness’ genoemd.
Houd je dus gereed voor schokkende onthullingen vanuit de VS maar ook vanuit Nederland. We kunnen er waarschijnlijk niet meer omheen dat de wereld anders in elkaar steekt dan we altijd hebben gedacht, maar het belangrijkste blijft dat we zonder angst in vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

Dit helpt je verder

Wat je ook vindt van deze infomatie, weet dat het helpt om ook zelf te focussen op jouw ideale nieuwe wereld. In mijn cursus ‘wakker worden in de nieuwe wereld‘ kun je de achterliggende gedachten achter de veranderingen leren, maar ook bewustzijnstechnieken leren die je helpen om in die nieuwe wereld en de veranderingen een plek in te nemen vanuit jouw eigen kracht en missie.

4 reacties op “Andere positieve berichten”

   1. mooi Ronald!
    Mag ik aanvullen dat volgens mij het onthullende interview van Meghan en Harry ook e.e.a. blootlegt van hoe het allemaal “werkt”in de VK…..
    en als ik mag reactie op Marjan: dood gaan is ook een natuurlijk onderdeel van het leven Marjan, het is aan ons hoe we er tegen aan kijken en mee om gaan….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *