Betrouwbare berichten om zelf verder te onderzoeken

Internationale rechtszaak over misdaad tegen de menselijkheid
De internationale advocaat Robert Fuelmich geeft de feiten waarop het internationale proces tegen de W*H-O gebaseerd is waar hij met een groot team aan werkt. Op basis van gesprekken met vele deskundigen heeft hij voldoende bewijs verzameld. Hij gaat in deze videodiep in op de situatie in Duitsland en het overtreden van de Neurenberg afspraken bij de corona vaccinaties. In Nederland is de situatie op sommige gebieden wel iets anders en deze toespraak is van vorig jaar maar het verhaal blijft grotendeels intact en de zaak start binnen enkele weken.

Hype in de VS: magneettest
In de VS is een nieuwe hype ontstaan: doe de magneet test na de vaccinatie. Compilatie van vele voorbeelden, dit is met name Pfizer en Moderna vaccinatie en niet fake, het is journalistiek onderzocht door mensen aan te spreken, zo’n 40% van de recentelijk (tot 3 maanden ervoor) gevaccineerden kon dit laten zien. In NL schijnt het (nog) niet zo te zijn gelukkig. Nee, dit betekent niet meteen dat er een chip is geinjecteerd maar de oorzaak moet wel achterhaald worden. Onder de video’s wat achtergrondinfo over wat het mogelijk kan zijn.

Onderstaande wetenschappelijke publicatie geeft in ek geval aan dat magnetisme bij DNA vaccinaties kan wordt gebruikt om de effectiviteit te vergroten. Er zijn ook al bedrijven die dit leveren.

Bewuste propaganda via de media toegegeven
Hoofdredacteuren van de Frankfurter Allgemeine en het Algemeen Dagblad, en de CNN directeur, vertellen hoe de waarheid verdraaid wordt. Julian Assange geeft aan dat de media wereldoorlogen veroorzaken door leugens klakkeloos over te nemen. Corona woordvoerder van Ranst komt ook aan het woord, was ook onlangs in het nieuws. Onze grootste vijand is onwetendheid, daarom dit filmpje. Engelstalige versie.

Er is zoveel informatie beschikbaar over UFO’s en buitenaardse beschavingen. Zijn conclusie, was, ook toen hij nog hoogleraar aan de TU was: ‘Ufo’s bestaan gewoon’ Dr. Ir. Coen Vermeeren heeft er onderzoek naar gedaan, doet een boekje open. Zijn boek’ufo’s bestaan gewoon, een wetenschappelijke visie is ook te bestellen en wordt ook door kinderen met rode oortjes gelezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *