politie

Berichten om zelf verder te onderzoeken

april 2021 – Deze berichten heb ik gecheckt, komen van onderzoekers en verslaggevers en zijn niet overtuigend ‘gedebunkt’ zoals dat heet. Onderzoek zelf wat je ermee kunt. Ze zijn niet bedoeld om angst aan te jagen, maar om je over te verwonderen.

Internationale rechtszaak over misdaad tegen de menselijkheid

De internationale advocaat Robert Fuelmich geeft de feiten waarop het internationale proces tegen de W*H-O gebaseerd is waar hij met een groot team aan werkt. Hij heeft ook rechtszaken tegen de amerikaanse CDC en de Davos groep gestart voor misdaden tegen de menselijkheid. Op basis van gesprekken met vele deskundigen heeft hij voldoende bewijs verzameld. Hij gaat in deze video diep in op de situatie in Duitsland en het overtreden van alle tien de Neurenberg afspraken bij de corona vaccinaties, omdat ze een experiment zijn waarvan de gevolgen niet bekend zijn. In Nederland is de situatie op sommige gebieden wel iets anders en deze toespraak is van vorig jaar maar het verhaal blijft grotendeels intact en de zaak start in juni.

Nederlandse agenten protesteren

De buitenparlementaire onderzoekscommissie (BPOC) heeft interviews onder ede met 80 agenten gehouden, waarbij ze aangeven onder druk gezet te worden om geweld te gebruiken. Ze zijn anoniem gebleven omdat ze vaak ook intern bedreigd werden. Hun verklaringen zijn hier te lezen en te horen.
rond 10 juli komen deze agenten gezamenlijk naar buiten. Omdat de overheid deze informatie wil censureren is de youtube pagina van het BPOC op last van de Nederlandse overheid kort uit de lucht geweest. Omdat er geen youtube regels werden overtreden en er een kort geding werd aangespannen kwam de pagina snel weer in de lucht. Overigens gebruikt Robert Fuelmich in zijn rechtszaken ook de onderzoeken en informatie van de BPOC.

Bewuste propaganda door de media toegegeven

Hoofdredacteuren van de Frankfurter Allgemeine en het Algemeen Dagblad, en de CNN directeur, vertellen hoe de waarheid verdraaid wordt. Julian Assange geeft aan dat de media wereldoorlogen veroorzaken door leugens klakkeloos over te nemen. Corona woordvoerder van Ranst komt ook aan het woord, was ook onlangs in het nieuws. Onze grootste vijand is onwetendheid, daarom dit filmpje. Engelstalige versie.

UFO’s bestaan gewoon

Er is zoveel informatie beschikbaar over UFO’s en buitenaardse beschavingen. Zijn conclusie, was, ook toen hij nog hoogleraar aan de TU was: ‘Ufo’s bestaan gewoon’ Dr. Ir. Coen Vermeeren heeft er onderzoek naar gedaan, doet een boekje open. Zijn boek’ufo’s bestaan gewoon, een wetenschappelijke visie’ is ook te bestellen en wordt ook door kinderen met rode oortjes gelezen.

https://coenvermeeren.nl/podcast-met-jorn-luka/

Hype in de VS: magneettest

In de VS is een nieuwe hype ontstaan: doe de magneet test na de vaccinatie. Compilatie van vele voorbeelden, dit is met name Pfizer en Moderna vaccinatie en niet fake, het is journalistiek onderzocht door mensen aan te spreken, zo’n 40% van de recentelijk (tot 3 maanden ervoor) gevaccineerden kon dit laten zien. In NL schijnt het (nog) niet zo te zijn gelukkig. Nee, dit betekent niet meteen dat er een chip is geinjecteerd maar de oorzaak moet wel achterhaald worden. Onder de video’s wat achtergrondinfo over wat het zou kunnen zijn.

Wat is de oorzaak? Onderstaande wetenschappelijke publicatie geeft in ek geval aan dat magnetisme bij DNA vaccinaties kan worden gebruikt om de effectiviteit te vergroten. Er zijn ook al bedrijven die dit leveren voor tests BUITEN het lichaam. Recentelijk is door het onderzoeksteam van dr. Jose Louis Sevilliano aangetoond dat alle vaccinaties (en ook de de nanodeeltjes grafeenoxide bevatten. Die zijn verantwoordelijk voor de meeste bijverschijnselen van vaccinatie maar stimuleren ook de coronaverschijnselen: de bloedklontering, afname van de erking vn het immuunsysteem, de cytokinestorm (extreme reactie van het lichaam) maar ook verlies van reuk en smaak. Mondmaskers met grafeenoxide zijn verboden in Canada.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *