lezen

De magie van de nieuwe wereld

Hoezo magie? Nu de oude wereld langzaam stopt en de nieuwe zich gaat ontvouwen wordt het steeds belangrijker dat je zelf gaan focussen op wat je WEL wilt. Ga uit van het magische idee dat bijna alles mogelijk is. Om je te helpen bij je beeldvorming en bij het bepalen van jouw bijdrage geef ik een paar ideeën.

Banen die geen echte bijdrage aan de maatschappij leveren gaan verdwijnen. Het werken voor alleen geld zal namelijk niet meer nodig zijn. Er komt op langere termijn waarschijnlijk zelfs een vorm van basisinkomen zodat ieder vanuit rust keuzes kan maken die bij hem passen. Projecten die aan verbetering van de samenleving werken zullen extra gefinancierd gaan worden, bij wijze van wederopbouw projecten.

Je diepste verlangen doen

Het gaat er vooral om dat je vanuit verbinding met anderen gaat doen wat je diepste verlangen is. En dat diepste verlangen is niet iets alleen voor jezelf, het is vanuit liefde voor jezelf voor de wereld. Maar wat kan dat zijn? Ik geef je een paar beelden van mogelijkheden die ik al in de praktijk gezien heb.

Voorbeelden

  1. Je kunt kinderen helpen om hun potentieel volledig te ontwikkelen. Er zijn b.v. al cursussen voor kinderen waarin ze leren om spelenderwijs hun hoger bewustzijn te gebruiken voor waarneming. Een mooi beeld dat ik zag is van kinderen die een balspel spelen met een blinddoek op of een boek lezen met een blinddoek op. Het ging allebei bijna foutloos.
  2. Wat dacht je van het meewerken aan het opwekken van de schone emissieloze ‘nulpunt-energie’? Het ontwerpen en bouwen van emissieloze auto’s of aan emissieloze energievoorziening van huizen met nulpunt-motoren.
  3. Help jongeren en volwassenen beseffen dat het niet meer nodig is om mee te doen aan de rat race en bij de omschakeling naar een andere en ontspannen manier van leven die beter past bij onze mogelijkheden als mens. Je kunt ze helpen zelf een zinvol leven te creëren in plaats van zich afhankelijk op te stellen.
  4. Je kunt mensen met klachten helpen om ervan af te komen door je intuitie en je handen te gebruiken, eventueel in combinatie met een speciaal helend bed dat je kunt aansturen. Ook kun je ze leren zichzelf te helen met hun bewustzijn.
  5. Je kunt nieuwe vormen van onderwijs geven aan hen die willen leren. Je kunt meehelpen aan de ontwikkeling van dat nieuwe onderwijs, met respect voor elkaar en voor uniciteit.

Het klinkt misschien wat ver weg maar het is eigenlijk al dichtbij. En het klinkt misschien groots, maar het is ‘gewoon’ doen wat ECHT bij je past zonder angst voor afkeuring. De magie is dat je de juiste dingen aantrekt en dat het je moeiteloos afgaat. Wil je meer leren over jouw unieke bijdrage? Ontdek de magie van waarvoor je op aarde bent bij de persoonlijke powersessie ‘missie en overvloed’.

2 reacties op “De magie van de nieuwe wereld”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *