vertrouwen

Het enige dat je hoeft te doen

We zitten in de overgang naar een nieuw tijdperk met nieuwe mogelijkheden. Als de veranderingen en beperkingen onzekerheid en onrust geven, is deze boodschap voor jou. Want de veranderingen en chaos gaan zeker nog wel even door.

‘Het komt goed’ is een dooddoener maar die klopt bijna altijd. Een verandering die je als negatief ervaart blijkt achteraf dan positief uit te werken. Achteraf zeg je : ‘Het is goed dat ik van baan veranderd ben’, of ‘het is goed dat die ruzie er was’. Je hebt ervan geleerd.

Het is een proces

Maar we willen als mens graag controle houden over ons leven. Over de uitkomst van het proces.
Maar vertrouw het proces en je intuitie, vertrouw jezelf
Als je vertrouwt en je overgeeft aan het leven en aan het universum dan geeft dat rust. Volledige overgave geeft voldoening en een gevoel van vrijheid.

Alles is met elkaar verbonden

Je bent ook een stukje van het universum, je bent één met het universum. Het universum is geen toeval, het bevat liefdevolle energie. Dus de beste manier om het universum te vertrouwen is om jezelf te vertrouwen. Begin met jezelf te leren kennen en contact te maken met wie je echt bent. Volg je intuïtie, kijk je angsten aan en vertrouw dat je gevoel je brengt waar je moet zijn.

Verantwoordelijkheid

Neem DUS (om jezelf te kunnen vertrouwen) verantwoordelijkheid voor je eigen leven en jouw acties. Focus op wat je ZELF wilt, zo kun je anderen namelijk het beste helpen. Want wat je ECHT wilt zal iets zijn dat het materiële en het ‘hebben’ overstijgt, als je dat volgt werkt dat aanstekelijk voor anderen.
Als je angst en zorgen loslaat dan stop je met je te verbinden met wat er langskomt aan gebeurtenissen of gedachten. Je bent niet zo emotioneel betrokken meer. Een last valt van je schouders. Je hebt minder angst en je zult meer vrede/gemoedsrust ervaren. Uiteindelijk zal het pad dat je gaat makkelijker worden. Tegenslagen kun je gaan zien als lessen en mogelijkheden om naar je angsten te kijken.
Je luistert meer naar het brandend gevoel, de opwinding in je buik van jouw diepste verlangen en je missie, je energie stroomt dan veel meer.

Je kunt op elk moment beginnen met vertrouwen.

Vertrouwen dat je diepere gevoel klopt en dat je beslissingen daarop kunt baseren
Vertrouwen dat er contact is met je hoger zelf en dat dat je verder helpt
Vertrouwen dat je goed bent zoals je bent
Vertrouwen dat het leven een leerproces is en dat fouten er gewoon bij horen
Vertrouwen in de liefdevolle kracht van het universum

Vertrouw

Je bent niet alleen, je hoeft het niet alleen te doen. je kunt om hulp vragen en vertrouwen dat je die ontvangt. Het enige dat je hoeft te doen, is duidelijk te zijn in wat je wilt dat er voor jou gebeurt en je daarop telkens opnieuw weer richten.
Je kunt de ander niet veranderen, je kunt wel samen met anderen de wereld veranderen.
Vertrouw dat de essentie van het universum liefde is. Vertrouw dat de meeste mensen van goede wil zijn. Dat het gaat om het durven toelaten en durven voelen. Leer vertrouwen op je intuïtie

Tot zover de boodschap.

In mijn webinars geef ik meer voorbeelden van ontwikkelingen die vertrouwen geven en ga ik in op de actuele situatie.
Kijk voor de webinars op de homepagina van de academie of in de agenda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *