lekkerder in je vel

Lekkerder in je vel

Heb je lichamelijke klachten of emotionele blokkades? Lusteloosheid, stress, gewrichtsproblemen, chronische moeheid?
Doe zelf een RESET of laat je behandelen met krachtige methodes.

Lichaam en geest hangen meer samen dan je denkt. Je kunt zelf aan de slag, o.a. met de MIR-methode reset of de MAP-methode (via opdrachten aan het hoger bewustzijn). we kunnen samen in een of meerdere sessies een klacht of probleem oplossen. Ik traceer dan voor jou de oorzaken die we vervolgens met krachtige methodes gaan oplossen.
Bij pijnen kun je kiezen voor een reiki / Quantum touch behandeling met helende handen.

Alle sessies geven gegarandeerd rust en zetten een transformatie in gang.

Hoe zelfheling en heling werkt

Je lichaam is een samenspel van miljoenen cellen die harmonieus samenwerken als een intelligent systeem. Elke cel van je lichaam heeft bewustzijn. Cellen communiceren met elkaar via een elektrische communicatie, een lichtenergie die elke cel binnenkomt.
Een aangeboren intelligentie, die je het lichaamsbewustzijn of hoger bewustzijn kunt noemen, voedt het lichaam en helpt het om alles op één lijn te brengen. Je hoger bewustzijn leidt je op meer manieren dan je je bewust bent. Het leidt elke cel. Je hoger bewustzijn is de snelste weg om je lichamelijke en geestelijke gezondheid te beïnvloeden.
Daarnaast kan ik ook chronische pijnen en zenuwbeschadigingen met mijn handen (reiki / Quantum touch) behandelen.

Kinderen

Kinderen zijn gevoelig en reageren op stoffen in het milieu maar ook op onrust in hun omgeving. Ook voelen ze op een vaak haarfijn aan als je niet vanuit jezelf spreekt maar vanuit een onbewuste conditionering.
De oplossing is afhankelijk van de klachten. Vaak is het goed om bijvoorbeeld samen met je kind de (gratis) MIR-methode te doen, soms is een MIR-op-maat voor je kind die alle factoren die meespelen in 1 behandeling combineren. Ook kan ik helen met mijn handen. Een behandeling geeft sowieso rust en vertrouwen. Dat leidt ook tot meer rust in het gezin.

COVID- of vaccinatieklachten

coronee

Wil je tips of aanvullende begeleiding bij COVID- of vaccinatieklachten? Of wil je bijwerkingen voorkomen bij vaccinatie? Helaas zijn bijwerkingen bij een aantal vaccins geconstateerd. Soms kunnen er bv. bobbeltjes of zwellingen onder de huid komen, of hartklachten. Problemen kunnen bijvoorbeeld na 3 tot 6 maanden na een vaccinatie optreden en worden daar dan vaak niet aan gerelateerd. Raadpleeg altijd een arts. Voor extra tips om de weerstand te verhogen, en om sneller van de klachten af te komen, neem contact op via het contact formulier.

Ervaringen

Ik had al heel lang stekende pijn in mijn voet, diagnose ‘hielspoor’. Na 1 afspraak kan ik al weer goed lopen en ook met het uit bed komen is er geen pijn meer.’
Anja van der Zand, Schijndel (helende handen sessie)

‘Ik heb door Ronald’s liefdevolle begeleiding en de krachtige heling mijn focus kunnen vinden. Ik durf nu vanuit mijn hart te leven en mijn spiritualiteit de ruimte te geven.’
Sandra Servais, Amsterdam. (MIR-op-maat sessie)