rust

Hoe kom ik van moeheid en lusteloosheid weer in mijn energie?

Met alle veranderingen en gebeurtenissen heeft ons lichaam het soms zwaar. Veel mensen lopen op hun laatste benen. Het is goed om aardig te zijn voor je lichaam, maar vooral ook om eens opnieuw te kijken of je je energie wel goed gebruikt.

Er zijn in deze tijd veel mensen die verkouden, moe of ziek zijn, emotioneel snel geraakt en soms ook mentaal niet zo stabiel. Er komt veel tegelijk op ons af. De verwarring en misinformatie in de wereld, de grote veranderingen in de energie die er zijn en de geestelijke groeispurt die velen van ons doormaken zijn een grote belasting voor ons lichaam. En omdat veel mensen hun energie bij anderen vandaan halen kun je dit een vermoeiende tijd noemen. Een aantal tips voor een fit leven.

Drink extra veel water

De belangrijkste tip blijft om veel water te drinken, minimaal 5 glazen per dag, maar ik drink zelf soms veel meer, afhankelijk hoe mijn lichaam voelt en hoeveel afvalstoffen er zijn. Door te drinken voer je afvalstoffen af. Het helpt niet alleen tegen moeheid maar ook om je weerstand op peil te houden.

Reset lichaam en geest

De tip die velen wel kennen is om je lichaam en geest opdracht te geven om te resetten, bijvoorbeeld via de MIR-methode. Dat zijn negen opdrachten die je helpen om schadelijke invloeden te neutraliseren en de ideale staat van je lichaam en geest terug te brengen. Instructiefilmpjes van deze gratis methode vind je hier. Als je een stapje verder wilt gaan of je ervaart b.v. bijwerkingen van vaccinatie dan kun je een persoonlijk consult (MIR op maat) overwegen als extra aanvulling op de normale medische zorg.

Naar buiten en bewegen

Ga de buitenlucht in, beweeg, bij voorkeur in de natuur. Een frisse neus of een uitwisseling van energie, hoe je het noemt het werkt positief. En alle beweging is goed voor de lichamelijke en geestelijke weerstand.

Luisteren en extra veel rust nemen

Luister daarnaast vooral naar je lichaam en neem bij voorbeeld ook extra veel rust. Als dat je niet naar je lichaam luistert volgt vaak ziekte als een signaal. Zorg voor voldoende slaap, als dat niet goed lukt probeer het eens zonder wifi en/of doe de MIR-methode.

Stap uit je reactie- en slachtofferrol

Onderzocht is dat bijna 98% van de mensen onbewust een frustratie uit de jeugd compenseert waarvan ze zich niet bewust zijn. Het universum spiegelt je terug wat je zelf onbewust uitzendt. Het is dus belangrijk om te zien welke negatieve gebeurtenissen zich herhalen in je leven en wanneer je anderen de schuld gaat geven van jouw gevoel: de overheid, je partner, etc. Of je gaat je terugtrekken, waarmee ik iets anders bedoel dan luisteren naar je lichaam. Jij kunt zelf je gevoel veranderen en voor een groot deel ook jouw omstandigheden. Je kunt ervoor kiezen om te leren creëren wat je WEL wilt in plaats van te reageren vanuit wat je NIET wilt. Je kunt elke keer bewust opnieuw in de creërende rol te stappen. We zijn veel krachtiger als mens dan we denken.

Maak verbinding en deel je energie uit

Ja, veel mensen vragen aandacht en energie, en soms onttrekken ze energie aan jou. Dan kan het zijn dat je moe wordt. Toch is het juist nu, nu veel mensen moe zijn of energie ‘stelen’, belangrijk om je niet af te sluiten en je energie te delen.
Stem wel regelmatig af op waar je die energie vandaan haalt. AIs het vanuit jezelf haalt dan raak je snel leeg, maar als je aansluit op de energie van de goddelijke bron dan voedt het jou ook en maakt het je energiek. Het gekke is dat je vanzelf weer oplaadt en dat je ook nog eens een rust ervaart.

Dat aansluiten werkt via je ‘hogere hart chakra’ en zal voor velen een nieuwe manier van leven betekenen. Het creeeren en het afstemmen op een goede energie kun je tijdens het ‘reset en nieuwe start weekend’ dat volgende maand al plaatsvindt. Je komt daar als herboren met nieuwe energie weer vandaan. Er zijn nog een aantal plekken vrij dus bekijk de info en laat het me weten als je mee wilt doen. Je zult er geen spijt van hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.