Nieuwe start weekend: Klaar om het nieuwe in jezelf te ontdekken?

Doen wat je deed, zoals je het altijd deed, werkt niet meer: Hard werken om je doel te bereiken, in de overlevingsstand meegaan in de rat race, jezelf opofferen of anderen pleasen om je goed te voelen. Ook kun je jezelf door maatregelen en de huidige maatschappij nutteloos en moedeloos voelen. Je weet dat het anders moet.

Maak een nieuwe start, doe een reset naar je oorspronkelijke krachtige en creërende staat. Ontdek je zielemissie en geef een boost aan je natuurlijke gaven zodat je overvloed en voldoening ervaart.

LET OP: er zijn nog 5 plekken beschikbaar

3 -5 februari

NB de vroegboek korting is nog tot 5 januari beschikbaar.

van moeten naar willen programma's voor groei en magie

Het eerstvolgend weekend start op vrijdagavond 3 februari, gebruik de vroegboekkorting

Het leven waarvoor je op aarde bent vraagt om andere uitgangspunten dan je tot nu toe geleerd hebt. Je bent goed zoals je bent! Ervaar de magie van ECHT en krachtig leven, maak een nieuw begin

Ronald de Waal

Kom thuis bij je natuurlijke zelf door activatie, inspiratie en visualisatie

herfst assel
foto: herfst weekend Assel

Je bent uitgenodigd voor een weekend van bewustwording en een nieuw begin, een leven met meer rust, verbinding en intuïtie. Leer je bijdrage kennen en ontdek de kracht van het creëren. Maak ruimte door het oude los te laten en nieuwe principes toe te passen op jouw leven.
Dit is een weekend waarin je in een kleine groep ondergedompeld wordt in opruimsessies, activaties en nieuwe inzichten waarbij we ook de natuur in gaan.

Ronald de Waal steunt je als jouw intuïtie versterker en gids in jouw ontdekkingstocht naar je unieke bijdrage en natuurlijke mogelijkheden. Dat helpt je om krachtig vanuit vertrouwen en verbinding te leven en het beste uit jezelf te halen.

Waarom werkt dit voor jou?

Ronald is een down to earth begeleider: enthousiast het hoofd in de wolken maar ook analytisch en beide voeten op de grond. Hij biedt ruimte om jezelf te kunnen zijn en een groeispurt te kunnen maken.
Hij weet uit ervaring dat het leven niet draait om wat je doet en wat je verdient, maar om wie je bent. Het gaat erom je passie, intuïtie en innerlijke kracht te versterken en jouw unieke bijdrage te ervaren, zodat je de overvloed, het werk en de relaties kunt aantrekken die je wilt.

Ronald werkt live met kleine groepen, je krijgt persoonlijke adviezen en begeleiding dus geef tijdig aan dat je in aanmerking wilt komen.

Jouw tijd is NU gekomen. Dit is een tweede kans voor je leven
Ben je er klaar voor?

Deze resultaten neem je mee en ga je merken:

 • Een boost van inspiratie en inzichten om nieuwe stappen te maken en verder te komen
 • Een beter contact met jezelf en je intuïtie
 • Een natuurlijk vertrouwen in jezelf en in de toekomst
 • Meer rust, voldoening en verbinding ervaren vanuit het idee dat je goed bent zoals je bent
 • Krachtiger en steviger staan

Dit gaan we doen:

 • Opruimen wat je belemmert zonder dat je in het verleden moet spitten
 • Het vuurtje van je diepste verlangen aanboren
 • Ervaren wat je ECHT wilt en onderzoeken waarvoor je op aarde bent
 • pijnappelklier en intuïtie activeren
 • Je ego zijn dienende plek teruggeven
 • Jouw creatieproces voor jouw leven starten

We gaan het bos in om oefeningen te doen,
we gebruiken ook de stilteruimte voor visualisaties en activeringen
Je ervaart een liefdevolle ondersteunende energie
Houd er rekening mee dat de krachtige veranderingen moeheid kunnen veroorzaken

Last but not least: we blijven met beide benen op de grond

SPECIALE BONUSSEN bij dit krachtige weekend

 • Je ontvangt persoonlijke affirmaties met een effectieve werkwijze
 • mijn boek ‘Wie ben ik echt?’
 • gechannelde persoonlijke boodschap

Locatie in de natuur

nieuwe start weekend

De natuur rond het Assel don Bosco klooster op de Veluwe nabij Apeldoorn heeft mooie energie, er is een stilteruimte, een stiltebos en een kampvuurplaats waar we gebruik van kunnen maken. De maaltijden worden door vrijwilligers bereid.

Ervaringen deelnemers

peter nieuwe start
Peter
nieuwe start
Sasja

Een inspirerend weekend dat mijn leven heeft veranderd! Ik ben HET bewijs dat jouw transformatie weekend een succes is. Ik ben nog nooit zo veranderd en het gaat steeds verder en verder zowel geestelijk als lichamelijk.  –  Rosario Scafidi

‘Mocht je nog twijfelen om deel te nemen aan het weekend: Trek de stoute schoenen aan. Het brengt je meer dan je in eerste instantie zou verwachten.’ – Sasja

Zo’n weekend moet je eigenlijk vaker doen om het levend te houden. Dan weet je weer waar je staat en wat je gaat doen.’  Peter Dreuning

Het is echt een nieuwe start. Ik voel me nu op een ander level, rustiger en met meer vrijheid  – Marieken van Nieuwpoort
Ik sta als een huis en voel me blij en stevig. En ik begin echt te geloven in mijn eigen kracht! – Trudie

.

Ronald de Waal

Ronald de Waal is een intuïtie versterker en nieuwe tijd gids die de nieuwe generaties helpt om hun spirituele kracht en missie te leven, zodat ze kunnen bijdragen aan de nieuwe wereld vanuit vertrouwen en verbinding.

Gevoelige en betrokken mensen die het verschil willen maken, kiezen Ronald als coach om een nieuwe start te maken en een leven vol passie, kracht, magie en overvloed te leiden.

Ronald

l…..