Over Ronald de Waal

ronald de waal

Mijn ontwikkeling
In het verleden durfde ik mezelf niet te laten zien zoals ik ben. Ik voelde me niet veilig in deze wereld en deed daarom wat er van me verwacht werd. Inmiddels ben ik op mijn eigen plek geland en draag ik enthousiast op mijn manier bij aan de veranderingen waar we nu middenin zitten door te helpen bij bewustwording.
Ik heb de afgelopen jaren veel informatie verzameld over de veranderingen die we nu doormaken en hoe we daarmee om kunnen gaan. Mijn intuïtie en gaven hebben een enorme groei doorgemaakt en daarmee ondersteun ik je graag in het vinden van je eigen plek en het gebruiken en ontwikkelen van je gaven en talenten in de veranderingen van deze nieuwe tijd.

Mijn missie statement
Ronald de Waal is een nieuwe tijds gids en intuïtie versterker die de nieuwe generaties helpt om hun missie en spirituele kracht te leven zodat ze vanuit vertrouwen en verbinding kunnen bijdragen aan de nieuwe wereld.
Het grotere doel van mijn praktijk ‘ogen open!’ is de shift naar de nieuwe wereld te versnellen door bewustzijnsverhoging.

Leef je een magisch leven vanuit jouw diepste verlangen?
Ik gun je dat je jezelf kent, dat je open jouw unieke gaven durft te delen en dat je je diepste verlangen leeft. Je mag jezelf zijn en je eigen kleur laten zien. Je bent al goed zoals je bent, alleen weten we nog niet hoe krachtig we zijn en dragen we onbewust vaak nog een masker. Dat geeft zoveel voldoening!

Je bent echt tot veel meer in staat dan je denkt, het leven geeft je magische mogelijkheden. Mijn doel is dat je zelf weer verbinding krijgt met jouw wijsheid en meesterschap. Ik geloof dat je, net als iedereen in deze bijzondere tijd, een unieke plek op aarde hebt. Ik help je op te ruimen wat nog in de weg zit om rustig en krachtig jouw plek op aarde in te nemen. Zo creëer je rust en harmonie in je omgeving en bouw je mee aan een mooiere samenleving.

Samen gaat het sneller
In mijn online kringen inspireer je elkaar waardoor je samen sneller groeit en waardoor we de problemen waar we individueel nu voor staan en waar de wereld nu voor staat veel sneller kunnen oplossen!