missie en overvloed


Powersessie persoonlijke missie en overvloed

Klaar om te ontdekken waarvoor je op aarde bent?

Je weet dat iedereen zijn eigen levenspad en levensmissie heeft. Je wilt geen middelmatige baan zonder voldoening en passie. Maar je weet niet hoe je dat bereikt. Welke richting past het beste bij jou? Wat geeft je kracht en brengt je overvloed?

Je weet dat er meer is en dat JIJ veel meer bent.
Dat je hier bent met een reden. Dit is het moment om erachter te komen!

Als intuïtie versterker en nieuwe wereld gids help ik je om te herinneren wie je bent zodat je met kracht en met een diepe voldoening kunt leven.

HOE GAAT DEZE ONLINE POWERSESSIE JOU HELPEN?

Deze powersessie geeft je ontwikkeling een boost. Je krijgt jouw eigen unieke spirituele routekaart naar succes, flow en overvloed. Het helpt je om af ​​te stemmen op je hogere doel en wie je echt bent, zodat je meer overvloed en manifestatiekracht ervaart.

Wanneer je jouw unieke verlangen laat spreken, kom je op je eigen unieke plek in de samenleving en ervaar je de inspiratie en kracht om jouw bijdrage in de wereld te brengen. Dan kun je jouw dromen waarmaken en de wereld tot een betere plek maken. Dat is krachtig omdat je uitdrukt wie je ECHT bent.

Dit is paradigma veranderende informatie die jouw leven een nieuwe richting geeft

We hebben allemaal een persoonlijke blauwdruk in onze kern, in onze ziel. Die zit in je DNA en ik kan daar op verschillende manieren verbinding mee maken: reading via o.a. de akasha kronieken, channelen, jouw unieke MAYA-energieprofiel maar vooral in de ontmoeting (ook online).

Om het leven te leven zoals dat in jouw blauwdruk bedoeld is zul je zelf stappen moeten zetten. Vaak kun je veel intenser leven en meer betekenen dan je denkt. Ik effen het pad door je manifestatiekracht te vergroten door neuropaden in je hersenen aan te passen met een wetenschappelijk bewezen methode en geef tips hoe je makkelijker manifesteert.
In andere sessies kan ik je verder helpen om veranderingen op DNA-niveau in je lichaam en geest aan te brengen die je manifestatiekracht nog verder vergroten.

We zullen in deze powersessie deze gebieden verkennen:

 • Het geheim dat je meer kracht geeft
 • Het speciale geschenk dat je hebt dat jou passie en diepe voldoening geeft.
 • Het unieke in jouw persoonlijke blauwdruk dat je meer overvloed brengt
 • Tips die ik krijg over jouw rol in de toekomst
 • Het energiesymbool dat symbool staat voor jouw unieke bijdrage dat je helpt om het te bereiken
 • Een beeld van jouw ideale wereld en toekomst (visualisatie)
 • Een indicatie wat er eventueel onbewust nog in de weg zit en tips om dit op te lossen
 • Effenen van het pad waardoor je manifestatiekracht een boost krijgt

Ervaringen

Lorenzo
Lorenzo
Laila

Bedankt voor de waardevolle tips en inzichten. Jij bent echt een expert in jouw vakgebied. Mijn complimenten! Lorenzo J.R. Homoet

Ik ben onder de indruk van wat er in zo’n korte tijd naar voren kwam. Tot mijn verbazing herkende mijn echtgenoot me meteen hierin. Het is zo’n mooi gevoel, ik had nooit kunnen zeggen wat mijn diepere passie zou zijn. “Dit” is zo’n diep gevoel en is zo solide als een rots. Dus jouw methode daarvan kan ik zeggen dat het IETS DOET. – Christie van Gestel

Ronald is een engel op aarde. Hij is er om ons te helpen het leven te leiden waar we voor geboren zijn. Hij denkt graag met je mee en forceert niets. Je leert en groeit namelijk in je eigen tempo. Voordat je het in de gaten hebt weet hij al hoe je je leven ten volle kan benutten en begeleidt hij je daarbij. Door zijn sessies ben ik meer dan ooit bewust van de intuïtieve kracht waar ik niet op durfde te vertrouwen. Ronald, je methode werkt. Ik zie jou en jij ziet mij. Dank je. Laila Donk

Details bij het boeken van deze online powersessie

Ter voorbereiding vul je een paar vragen in en voorkeuren voor dagdelen. We prikken dan samen een tijdstip.
Bij de sessie ontvang je de volgende extra’s:

 • De krachtige visualisatie die het juiste werk en de juiste toekomst zal aantrekken
 • speciale gechannelde tekst over jouw proces en bijdrage
 • een samenvatting van de bevindingen die we bespraken met concrete tips hoe je ermee aan de slag kunt gaan
 • Je kunt mijn boek ‘wie ben ik echt?’ met tips en oefeningen om met passie te leven ter waarde van 21,95 EUR ontvangen tegen alleen de verzendkosten.

Deze sessie geeft je praktische tips voor acties en richting om meer uit je leven en werk te halen. Het helpt je om de richting te bepalen in jouw leven en de uitdagingen op je pad te overwinnen. Het zal je helpen om krachtig de richting te bepalen in jouw leven en de uitdagingen op je pad te overwinnen.

Ronald

Ronald de Waal is een intuïtie versterker en nieuwe tijds gids die de nieuwe generaties helpt om hun spirituele kracht en missie te leven, zodat ze kunnen bijdragen aan de nieuwe wereld vanuit vertrouwen en verbinding.

Gevoelige en betrokken mensen die het verschil willen maken, kiezen Ronald als coach zodat ze een leven vol passie, kracht, magie en overvloed kunnen leiden.

ogen open