lekkerder in je vel

Reiki en mijn helende handen

Reiki. Mijn ervaring met heling en zelfheling begon toen ik last van artrose in mijn tenen kreeg. De huisarts noemde het slijtage en gaf aan dat ik regelmatig een injectie in de gewrichten nodig zou hebben. Dat is wel erg snel als je dertig bent. Zo ben ik op zoek gegaan naar zelfheling en heb ik veel geleerd over de oorzaken van ziektes. Met name als MIR-methode begeleider test ik de oorzaak uit van klachten. Inmiddels heb ik geen klachten meer en help ik mensen relatief snel van chronische klachten af.

Reiki en Quantum Touch

Tijdens een reiki cursus leerde ik dat je lichaam zelf precies weet wat er moet gebeuren en dat ook aangeeft. Je hoeft het alleen maar positieve aandacht te geven. Voor een academicus toch een bijzondere ervaring als je merkt dat het werkt. En in de vervolgcursus werkte het ook op afstand! Later leerde ik Quantum Touch, waarbij de helende energie nog sterker werkt.

Ik ben ervaren en heb twee graden in reiki en een in Quantum Touch. Inmiddels gaat het vanzelf. Ook op afstand kan een pijn in 5 minuten verdwijnen, het kan ook niet tijdens de sessie gebeuren maar er na. Voor een blijvend resultaat zijn vaak twee of drie behandelingen nodig.

Over de helende handen sessie

Heb je chronische lichamelijke klachten zoals:

  • rugpijn, pijn in de schouders
  • hielspoor  of andere been- of voetpijn?
  • specifieke erfelijke ziekte?
helende handen

Ik werk vanuit huis in Amsterdam. In een sessie van maximaal 45 minuten gebruik ik mijn helende handen om pijn te verlichten en te verwijderen.
We bekijken aanvullend ook de eventuele geestelijke oorzaak en werken indien mogelijk ook aanvullend aan het herstel van DNA om het blijvend effect te vergroten. In de praktijk blijken de effecten groter dan je zou verwachten, daarom blijf ik deze methode aanbieden.

LET OP: Pijn vermindert of verdwijnt soms tijdelijk. Het is niet in alle gevallen mogelijk om het definitief te laten verdwijnen maar meestal lukt dat wel met 2 of 3 sessies. Dit is afhankelijk van de klacht en de persoon, de verwachtingen en mogelijkheden kunnen we tevoren bespreken.

Ervaringen

Ik had nooit gedacht nog eens zonder pijn te kunnen zijn. Sinds 1994 lijd ik aan chronische pijn. Ik ben er vertrouwd mee geraakt. Groot was dan ook mijn verbazing, om tijdens de sessie de pijn letterlijk te voelen wegtrekken. Dank je, Ronald – Wil Ruiter

Ik had al heel lang stekende pijn in mijn voet, diagnose ‘hielspoor’. Na 1 afspraak kan ik al weer goed lopen en ook met het uit bed komen is er geen pijn meer.’ – Anja van der Zand, Schijndel

Vul dit aanvraagformulier in voor een helende handen afspraak
In Amsterdam of online

Deze gegevens gebruik ik voor de factuur
Om de afspraak definitief te maken

.