2022 beslissend

Waarom is 2022 beslissend?

Waarom is 2022 beslissend? De eerste maanden al is er een energetische ‘window of opportunity’, een periode waarin we zelf samen de toekomst kunnen bepalen. Dus of we nog langer in de oude chaos blijven hangen of dat we al een sprong maken naar de nieuwe wereld. Het gaat om wat jij macht geeft en hoe je het spel speelt. Of jij al bewust in de nieuwe wereld stapt of in de oude blijft hangen.

We voelen ons soms machteloos maar we realiseren ons niet dat we dan meegaan in het spel van anderen. Over dat spel vertelde ik in de webinar cursus van december. Recent onderzoek toont zelfs aan dat 51% van de mensen met psychische klachten loopt en 25% met regelmaat aan zelfmoord denkt (doet dat gelukkig niet). Dat dit zo hoog is komt doordat er geen zicht is op een einde aan de maatregelen zo wordt gezegd.

Waar geef je macht aan?

De oplossing begint niet bij vechten voor verandering of opheffing van de maatregelen. Dan geef je anderen de macht en zullen anderen jouw wereld blijven bepalen. Geef je macht aan een regering of maatregelen in een persconferentie of creëer je samen met anderen wat je zelf wilt? Vechten voor een machtswisseling betekent alleen maar nieuwe onderdrukking en voor je het weet ben je dan zelf de onderdrukker die wraak neemt. Dat is de oude manier.

De oplossing begint bij jouw verlangen naar een betere, mooiere wereld en daar macht aan geven. Heb je jouw ideeën daarover al gevormd? Is er ruimte voor om dat verlangen nog toe te laten? Geef je het voldoende macht of stop je het weg als onmogelijk? Het gaat er juist om dat iedereen gelijkwaardig, soeverein en vrij is. Daarvoor zijn nieuwe structuren in een nieuwe wereld nodig.

Is deze wereld vanzelfsprekend?

Is het vanzelfsprekend geworden voor jou dat als je op aarde geboren bent je daarna je hele leven moet betalen om er te mogen leven? Dat er voldoende water en voedsel is maar niet voor iedereen toegankelijk? In een rechtvaardige wereld mag iedereen leven en zijn zonder angst voor tekorten of afwijzing.

Is het vanzelfsprekend geworden voor jou dat we via luchtvervuiling, verontreinigde voeding en medicatie dagelijks gifstoffen binnen krijgen die tot ziekte kunnen leiden?

Het is tijd om jezelf te bevrijden van de ideeën en beperkingen die je van buitenaf zijn opgelegd. Denk bijvoorbeeld aan je ouders, je scholen, de politiek, de religies, alle gebeurtenissen waar je onmacht voedde en die je kleiner maakten. En laat de invloed vanaf nu van je liefdevolle, hoger bewuste zelf komen. Dat is waar we naar toe gaan.

Er is moed voor nodig

Er is moed voor nodig om vrij te zijn. Er is moed voor nodig om te zeggen: “OK, ik ben klaar om die beperkingen te voelen, te begrijpen en op te lossen.” Er is moed voor nodig, want er is een deel van je dat zegt: “Ik wil daar niet meer heen. Ik heb dat afgesloten omdat ik daar niet wilde zijn. Ik wil die ongemakkelijke gevoelens niet voelen.”

Maar het gaat niet om het herbeleven van de oude ongemakkelijke gevoelens. Het gaat erom ze te bekijken vanaf de afstand van je intelligentie, je wijsheid, en vervolgens je kleintje, je innerlijke kind, te helpen zich op die momenten veilig te voelen. Breng je liefde en je aanwezigheid naar de kleine. Help het te ontspannen in je liefde, in je armen, in je weten, dat die dingen voorbij kunnen zijn en je niet langer hoeven te beïnvloeden. Dit is een krachtige tijd, dit is een tijd van bewustwording en transformatie. Dit is een tijd om je eigen innerlijke kracht op te eisen. Het is een kracht gebaseerd op liefde. Het is een kracht gebaseerd op eenheid.

Prettig ontwaken en een inspirerend 2022 gewenst!
Voor meer informatie volg de gratis webinar cursussen

En klein deel van de tekst is geïnspireerd op een recente channeling van Alcazar, bron stargateacademy

3 reacties op “Waarom is 2022 beslissend?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.